Followers

Tuesday, 6 December 2011

waterfall always in my heart

tak tahu napa aku sangat suka shoot waterfall...memang pasni dalam impian nak beli ND filter tapi belum berkemampuan...skang ni nak beli tripod dulu since tripod lama telah berjaya dipatahkan...



kalau gegaqq sket tu faham2la ye. almaklumlah tripod lama da dipatahkan dengan rasminye, ni sandar kat mana2 yang leh tercapai je ni..huhu=(

tripod ballhead agaknye bape ye kat kl??? kat cni mahal.=(

5 comments:

ZeLL~LeaH said...

cantik jhoooooooo!~~~~~~~~~~

Nana Jay said...

lawa !

pzulzarien said...

thanx zell n nana..=)

adrenalina said...

fuuuuhh...cantek2x...pernah dtg sini jugak hahaha...!! pergi tak 2 waterfall lagi kat sini???

pzulzarien said...

xpegi..sbb jauh sgt la nk jln kaki...=) agypun dtg cni pun xmandi jugak..just g amek gmbar..haha..=P