Followers

Monday, 19 September 2011

SELAMAT HARI JADI

ucapan besday kat diri sendiri...hihi....akhirnya aku telah menjadi tua lagi sekali...cukup 21tahun...alahai..tak lama lagi aku nak kawin ni..kekeke....(semangat kunun)...wahai pengguna sekalian alam, saya sudah semakin TUA!!!!!

 pak...pak...pak..
epy besday to me..
epy besday to me..
epy besday to me...
epy besday to me...
just having a
Classic cheese cake and
Double Chocolate drink


RAW,post-processing L3,
f/4.5, ISO 800, 1/100sec, using speedlite

thanx gak kat kakak (ceh, kakak tu,) izzati tesl cohort berapa tah
sebab bagi ferrero rocher(hadiah hari jadi kunun)
...hehe..

5 comments:

uLfAZ said...

maybe belum terlewat untuk aku ucapkan HAPPY BELATED BIRTHDAY FIZUL. kalau tahu masa tu birthday ko dh nk dekat,boleh je sambut awal masa kteorg datang sana haritu!

pzulzarien said...

hehehe..xpela..ni pun kek ngn air aku beli sendiri...still sad coz cant celebrate happily this year but at least, i celebrate alone with my new camera.....

kekadang bila tengok gambar ni aku akan rasa sayu...cuma aku yang boleh rasa perasaan tu bila tgk gmbar ni....huhuuhu

uLfAZ said...

alah dah 'tua' ni pun nak sambut besar-besaran ke? haha. gurau je ngn kecik hati ye. aku punya tarikh lahir sejak kecik tak pernah rasa apa-apa sangat bcz wajib time exam!

pzulzarien said...

hahaha..oh yeke....erm xdela...nk taw cita x??time ni aku beli kek sensorang pastu kek tu aku bawa bilik..aku tgk je..aku xth nk mkn or tak...aku seting kat 1 tpt, aku snap gmbar, pastu aku tgk lg..oh, ok, aku lapar n aku tros makan..haha

uLfAZ said...

hahaha. pandai gak ko buat lawak eh! ko ni,kek tu kan makanan memang la untuk makan. bukan untuk hiasan. dah beli, bedal la~~huhuhu