Followers

Tuesday, 20 September 2011

Rombongan dari Melaka

ok, kemarin time tengah rehat-rehat, tetiba wan kol mintak tolong bawak rombongan jenjalan.
aku??? ofkos heran, robongan mana lagi ni

rupanya rombongan JPP dari IP Kampus Melaka..
ok, aku heran nape sume pompuan..

rupanya dorang dari IP Kampus Perempuan Melaka...=_=" (ok aku sangat loading)

enjoy





"Kelam"




"keindahan pantai Tanjung Aru"



"si anak kecil ligat bermain pasir"



trying sillhoute...




rombongan dari Ip Kampus Melaka
sori xingat nama...
yg ingat pun umairah, kak nad, izati (ok dia sangat banyak mulut..gurau ye..^__^)
hehehe...=P

12 comments:

Cayril Ikhwan said...

Salam perkenalan...nice photoshoot..
kalau berminat boleh la like page di sini pixelBUROK

http://www.facebook.com/groups/126191880761271/

boleh berkongsi tentang ilmu lensa....

pzul zarien said...

saya dah add long before....page yg sgt menarik...thanx for viewing....still a newbie in photography but i really love to shoot

Teratakindah said...

nice snap beb!!!!! gd job... pixelBUROK mengalu-alukan pic2 sebegini utk dikongsi dilaman fb/pixelburok...

pzul zarien said...

thanx sgt2..=) sebenanrnya segan nk uplod kat page tu bab yg lelain sume da power2...sy ni budak baru belajar..anyway sy akan try uplod k..trimas sumer for all the support..=))

Mamachia said...

t.aru...tempat yg mang cantik..

yangyuyu said...

hebat2...sarat ceritanya

afzan said...

silloute yang cara! terbeliak mata aku

pzul said...

mamachia: ye tg aru mmg sgt cantik!!=)..hehe
yangyuyu: =))
afzan: thanx..=)))

uLfAZ said...

terima kasih fizul atas layanan 1st class. sampaikan salam untuk amir jugak yg sama-sama join masa hari last. mungkin kita takde langsung berborak masa kat sana. tapi nasib baik facebook menemukan kita. haha!

pzulzarien said...

perghh ayat ulfa wat aku sedeyh...hahahaa...=P

uLfAZ said...

laa pulak. tak terfikir lak ayat tu sedih. haha. ikhlas tau ni!

pzulzarien said...

thanx...sob3..=) huhu..xpe2, ada kesempatan boleh jumpa gak tu....dunia besar mana..=)