Followers

Thursday, 6 October 2011

4th Scott Kelby Worldwide photowalk - Part 1

Black and white version
street photography
my first time experiencing local photowalk


"old grandma waiting for someone"


"resting after a while"


"Kampung Air"


" The Legs"


"Men at work"


" The Step"

14 comments:

Aten Tacha said...

semartttt....t gambar aku pla ya bang? hihihihi..
naa..bulih la ne tlg ambik pix aku kawen.. XD.. kunun..

Kamalul Ariffin said...

santekkk~~
tp apsal gambar kaki syed tu nam pak cm panjang je ek kakinye...[konon2 tinggi la..haha]

pzulzarien said...

thx...buli ba tin...=) hehehehe

pzulzarien said...

pin: sbb aku da crop gmbar tu n gmbar tu ter strecth pula kat cni..hahaha..efek tu kali..kekeke

Aida Azryn said...

snap gambaq saya,boleh? ;p

fie_zul zarien said...
This comment has been removed by the author.
pzul said...

aida, boleh je////=)

FarhaNezam said...

mantap!!

pzulzarien said...

thanx..=)

Aleeya Farisya said...

bila lagi ku dapat bgambar guna camera ko niy...hahahahaa

pzulzarien said...

hahaha...tgu aku butul pro..ni masi kampung2 ni...huhu..=(

Nadirah Jannah said...

Tolonglah jangan bikin saya mengidam D.S.L.R. cameras skg ni. Seriously, saya amat berminat untuk ambil potret ni. :P

[In other word, saya pun suka gambar2 ni.] XD

pzul said...

act apa2 kamera pun boleh shoot..yg pnting ada gmbar..cuba tgk entry My Gear aku yg bawah2..tu just snap guna hp kamera tu..hehe
apapun, yeah, sav your money instead of buying hp, go for dslr a.k.a DiCaLaR..haha

Adynda Nurfarina said...

ada bakat..nnt aku tunang booking jd photographer k..