Followers

Wednesday, 12 October 2011

Talent - fiera

actually ni gambar lama time baru seminggu pgg kamera, setting pun tah ke laut ke hape..model ofkos adek PZ sendiri sbb time ni baru nk berjinak-jinak and pegang kamera..cumanya xde masa nak uplod..skang dah uplod da...any comment / kritikan pedas amatlah dialu-alukan untuk PZ belajar lebih banyak lagi..hehehehe

Talent : Fiera
Umur : 13 tahun
EOS 550D , kitlens 18-55 mm
location : Universiti Apartmen 2

i like her expression and pose ..so natural...and even PZ sebenarnya xdelah pandai sangat tangkap gambar potrait, tapi bila dengan adik sendiri, PZ rasa dia dah tahu apa nak buat..tinggal PZ petik je kamera tu..hehehe.....












 


p/s: ada sesape nak jadi model so PZ leh belajar lagi???=P

more picture please visit my fb page


13 comments:

yangyuyu said...

pz baru pegang kamera ke gambar ni...mcm ok je...sy masa mula2 pegang kamera gambar hampeh

pzulzarien said...

haah...mase tgkp gmbr ni baru je seminggu beli dslr..b4 ni pena guna kamera kompak je...=) ok ke??asanya mcm hampeh gak ni.bb time ni sy tgkp dkt 50 kpg gmbr..yg lulus pun xsampai 15 kot..huhu...byk lg nk belajar sbnrnya..~

Nurr Kasih said...

natural..keep it up :D

pzulzarien said...

thanx...=) will try to improve...

Misch said...

cantik, cuba edit pakai lightroom utk kesan vintage/old age photo. :)

pzulzarien said...

misch: mmg guna L3 pun ni..tp masa processing xtepikir nk letak kesan vintage lak.....will try next time..thanx for the tips =)

Nafisah Ruslan said...

saya nak jadi model! haha..

kalau dia senyum nampak sikit gigi mesti bertambah comel :)

Pn. Sheila said...

mcm2 aksi yer... salam kenal dtg dr bolg BA n folo u... yuhuuu...

Nadirah Jannah said...

Wow, nice oh! Saya suka gmbr #3 ^^
Maybe kalau dia senyum nampak gigi and also posturenya x kaku, ia nampak lebih baik. Overall, well done!

pzulzarien said...

nafisah: nk jadi model ke??tp sy budak baru belajar ni...hahaha..thnx...nanti sy suh dia snyum byk2....comel kan adik sy???
pn sheila: thnx=)
ummi: hehehe....thanx3....

FarhaNezam said...

pic ke2 cantik.. adik pun comel hee..

Kamalul Ariffin said...

amboi farhan...lain mcm tu bunyi pujian pasal adik dy tu..haha~

pzul! blagak la kan cari model kat dlm blog!! aku ni pe cer??
[perasan hot sangat!]

pzulzarien said...

farhan : hehehehehe.(^_____^)

ipin: yela..hahaha