Followers

Saturday, 15 October 2011

Husna - cute lil girl

    When we celebrating a jamuan at our lecturer's home yesterday, i had a chance to shoot the happiness of this cute little girl, Husna. She is a daughter of Puan Suraya, our beloved lecturer... She is really cute. i really admit dan dia juga walaupun masih kecil, tp mempunyai keperibadian yang sangat dijaga oleh her parents. imagine yang dia sudahpun menghafaz 1 juzuk quran at her age now....

   her smile, her expression, her laugh..she's really cute....












 
 

  By the way, about the picture at the jamuan , i will try to upload next time...thanx to Puan Suraya for letting us to do the jamuan and also buying many stuff. Not forget to her husband also.Puan, you are really sporting lah...hehe..To Husna, i only want to say, "jadi anak yang solehah okay?".heeee
(^________^) 

7 comments:

Kamalul Ariffin said...

pic husna..ada
pic mama baru husna..ada
pic putera bahagia..takda!!
apsal takda!!
mau juga ba..haha~

pzulzarien said...

hehhe..t akan menyusul

uLfAZ said...

sekali...dua kali...tiga kali...eh, husna ni ada iras2 sikit ngn muka kamu la!!=__=

pzulzarien said...

yeke?/tang mana tu ???ke ko nk ckp nama korang ade iras2 ??hak3

uLfAZ said...

haaaaa.. tang mne tu biar aq sje yg mgetahuinya. ceewaahh.. aik? lgsg xsme la nama kami! aduhhhhh

syaz~ said...

wah..untung nya ada anak mcm tu...pndai hafal quran,itulah sebenarnya yg ptt kte ajarkn anak2 bila kita smua dh jadik parents nnti

pzulzarien said...

ulfa = husna..lebey kurang la tu..hehee

syaz: yup tula....mase aku dgr dia baca yasin tak tengok pun quran, erus aku rase.."wow, she's something"