Followers

Saturday, 15 October 2011

Photoshoot Muslimah Trendy

Model : Munirah and Fizah (member....)
Event : Rumah Puan Suraya

       I was kinda boring at the time..dah snap2 tapi tak tahu nak snap apa lagi...suddenly, Munirah and @ Fizah (<= ni blog dia, promote sket) ask me to snap2 at Husna's room... When i enter the room, to be honest, i was kinda " wow, this room is really awesome"..i wonder how much RMk her parents spent to renovate this room just for her cute lil Husna...but then, i think "owh, her parents tu kan lecturer Seni Dalam Pendidikan, and they are really creative bah tu, mestilah decorate sendiri"...no wonder lah....enjoy...(^____^)













Special thanx once again to Puan Suraya sbb letting us enter her daughter's room..really beautiful lah...(^_____^)

5 comments:

fizah said...

aku rasa kaler baju aku tu mcm penganggu kaler pink..haha.kontra kot.btw,nice pic..hehe

pzulzarien said...

xpe..okay je tu..=)

Kamalul Ariffin said...

cantik!!!
[bilik..bukan model!hahaha~]

Tentang Kita said...

teringin sgt nak kaler blik tido warna pink tp hubby akak xsuka...oouuwwhhh

pzulzarien said...

ipin ; YAYAYA BILIK TU MMG CANTIKKKK.HAHAHA

@tentang kita : cantik pink ni..hehe..ckp leklok kat hubby akak suh cat pink..hehe=)