Followers

Friday, 14 October 2011

Najwa Latiff lagi...ini untuk dia...

     dah pukul 1.26 pagi ni...nape tak tido lagi PZ?  hehe..sebab skang ni PZ kat rumah pensyarah PZ, Puan Suraya..bz membantu puan untuk jamuan tok kelas kami esok kat rumah dia ni haaa.bayangkan la.dr kul 3 ptg PZ kene ikut dorang ke pasar dan tolong ape suma angkat barang and drive keta..puan cakap PZ ni dah layak nak jadi suami mithali..apa taknya dah jadi drebar, tolong angkat ikut ke hulu hilir je...PZ ketawa je la, pastu PZ cakap

" sy ni xlayak jadi suami mithali lagi, suami MISAI-LI adala.....",...ehehehe

   and lepas 3 jam, PZ masih kat alam pasar..wah..=_=" penatnya PZ...kaver senyum je ni...lelaki pening taw lau g pasar..alahai sabar je la....tp puan baik, dia spen kitorang teh madras ngan roti telor...uwaaa..=)

okay apa reason nya saya tak tidor dengan entry ni??sebabnya kat rumah puan ni streamyx laju dan PZ sdg tengok vieo2 njwa latiff kat youtube...for najwa latifff......i really cant sleep just because of you music video....agagagagaga...aigooo...okay PZ perlu tidur ..esok ada banyak lagi kerja nak tolong

gambar akan PZ uplod nanti okay..=)

gudnite Najwa Latiff

4 comments:

Nafisah Ruslan said...

wah! hai peminat NL :)

hehe

pzulzarien said...

hehehehe..hai..=)

Kamalul Ariffin said...

amboi~
kalo puan tau..mnyesal dy bg password streamyx pd kita..haha~

Shuhaida Subri said...

xpe.. sambil menyelam minum air.. hehehe