Followers

Monday, 10 October 2011

Sesi enjoy Pengakap

Location : tg aru beach 1
Event : khidmat komuniti dan sesi memasak

Pada sabtu hari tu, kitorang pengakap PISMP telah membuat satu khidmat komuniti dan pastu kitorang ada amali cooking menggunakan kayu api...okay pada kali ni aku sebolehnya xnak la edit gambar-gambar tu, biar original....penat la nak edit - edit....sapa kata edit picure penting???original is still the best if we know how to snap..like people said..let pictures tell you everything....


Ketibaan dengan makanan


membahagikan tugas masing-masing


Model yang memenuhkan kamera ku ..haha


Macho tu


 Abang tegap


semangat tu..fuh

kuat je angkat kan...pengakap baini


cuba teka nak uli apa?


tempat memasak yang dibuat sendiri..dah kitorang xde dawai nak buat bakar, kitorang g cari besi oren tu, jumpa n guna trus....sori la kat sesape yang buang besi tu...kitorg guna tanpa ragu2


Aku tau korang yang lihat pon mesti teliuq kan

Bukan setakat memasak, tempat sambal pun kitorang decorate baek punya


Nasi ni masak dalam buluh tau


Proses merasa


Jom rasa

ni hidangan yang team aku buat.....amacam?


Penilaian...


apa lagi..jom terjah


da habis makan, kumpul semula




okeh yang gambar-gambar kat bawah ni, yang ade watermark tu aku da edit tone dia supaya nampak lebih menarik...
kesimpulannya, kami sangat happy n yang penting, pengakap tetap ENJOYYYYY

6 comments:

Nadirah Jannah said...

dui bh~ byk makanan... XD

pzulzarien said...

sedap2 ni....huhuhu

Ang'Gau said...

kecewa aq...ikan kna curi ari tu...huhuhu

pzulzarien said...

hahaa..ikan kau mana tu ari?nda smpt aku makan jo

Nana Genealogy said...

best! hehe

pzulzarien said...

apa yg besh?hehe